[one_half]

Valentijnsmenu voor thuis

Op 12, 13 & 14 februari bezorgen wij het meest liefdevolle diner bij jou thuis. Verras jouw Valentijn met een uitgebreid diner voor 2 vol romantiek. Liefde gaat door de maag…. En daar houden wij rekening mee. Bestellen kan nu al via onze website. Lukt het niet om het menu te bestellen omdat u buiten het bezorggebied valt? Neem dan even telefonisch contact met ons op: 070 310 7953.

Wat kun je verwachten
* Een fles bubbels: Jullie starten met een heerlijk glas bubbels als aperitief.
* Brood, boter met zeezout en olijven voor op tafel
* Een mooi viergangendiner inclusief voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.
* Say Cheese: Voor de liefhebbers bieden we een mooie kaasplank als extra toevoeging. (optioneel)
* We geven jou de tips & tricks om het menu te bereiden. Uiteraard helpen we je al goed op weg, zodat jij alle aandacht bij jouw geliefde kunt houden.
* De La Passione Valentijns playlist voor tijdens het koken en dineren.
* Kunnen wij nog een fles witte & rode wijn aanbieden? (optioneel)
* & Meer….

Dus een 4 gangen menu, met fles bubbels en brood, boter en olijven, bereidingen & meer…
Voor 39,95 p.p.

[tg_button href=”https://bestellen.restaurantlapassione.nl” color=”” bg_color=”#fac233″ text_color=”#ffffff”]Online bestellen >>[/tg_button]

senti la passione

DELLA NOSTRA CUCINA

[/one_half]

[one_half_last]

Menu
Voorgerecht
Cartoccio di Mare
Combinatie van gamba’s, langoustine, vongole, mosselen & heilbot
Of
Tartara di Vitello con spuma di pecorino, tartufo Nero e zenzero
Kalfstartaar met een mousse van pecorino, verse truffel, gember en gepocheerde ei
Of
Soufflé di spinaci con crema di gorgonzola e pomodorini confit
Soufflé van spinazie met gorgonzola en gekonfijte cherrytomaten
Tussengerecht
Melanzana in carrozza
Traditioneel gerecht uit Napels met aubergine, buffel mozzarella en tomaat
Of
Crespelle con salmone e asparagi
Gevulde crêpes met zalm filet en asperges
Hoofdgerecht
Filetto di Ombrina , cime di rapa, prosecco e astice
Corvina filet met een sausje van prosecco en kreeft ,raapstelen
Of
Filetto d’agnello, marsala e frutta rossa
Lams filet met een saus van marsala en rode bosvruchten, oven rosval en puree van knolselderij ..
Of
Ravioli con Porcini e tartufo
Ravioli van onze chef met truffel en eekhoorntjesbrood
Dessert
Dolce Amore
Alles waar je van droomt ; Chocolade, frambozen, pic’pop & mousse van passievrucht

[/one_half_last]