Ook als vegetarisch menu te bestellen
Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht
Inclusief pasta als tussengerecht
Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht
Zwaardvis | marinade van sinaasappel | ingemaakte groenten in azijn | gel van mandarijn
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice
Geroosterde octopus | kikkererwtencrème | chips van aubergine
Eend | groene asperges | gel van rood fruit | gember crumble
Burrata met knapperige tomaat | gel van tomaat | gefrituurde basilicum
Rijkgevulde Siciliaanse vissoep van de chef
Dagelijks wisselend
Met zelf gedraaid lamsragout | Traditioneel
Kalkoenbouillon | schuim van Parmezaan
Met Syracuse visragout
Room van bospaddenstoelen | verse truffel
Rode wijnsaus | bijgerecht van de chef
Lamsfilet met port en amarena kersen | bijgerecht van de chef | puree
Specialiteit van de chef
Uit de oven | geflambeerd | gefileerd aan tafel
In zwarte sesam | mierikswortelmousse | bijgerecht van de chef
Rood fruit | vijgen en pijnboompitten
La Passione Style
Met een warm hart | vanille ijs
Also available as a vegetarian menu
Spoom will be served between the starter and main course
Including pasta as intermediate dish
Including intermediate and spoom
Swordfish | orange marinade | pickled vegetables in vinegar | mandarin gel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice
Roasted octopus | chickpea cream | eggplant chips
Duck | green asparagus | red fruit gel | gingerbread crumble
Burrata with crunchy tomato | tomato gel | fried basil
Chef's Sicilian fish soup
Changing daily
With homemade minced lamb ragout | Traditional
Turkey stock | Parmesan foam
With Syracuse fish ragout
Forest mushroom cream | fresh truffle
Red Wine Sauce | side dish of the chef
Lamb fillet with port and amarena cherries | chef's side dish | mash potato
Chef's specialty
From the oven | flambé | filleted at the table
In black sesame | horseradish mousse | side dish of the chef
Red fruits | figs and pine nuts
La Passione Style
Lukewarm heart | vanilla ice cream
Disponibile anche come menu vegetariano
Tra l'antipasto e il piatto principale
Compresa la pasta come piatto intermedio
Compreso intermedio e spoom
Pesce spada | marinata all’arancia | verdure sott'aceto | gel di mandarino
Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice
Polpo arrostito | crema di ceci | chips melanzane
Anatra | asparagi verdi | gel ai frutti rossi | crumble pan di zenzero
Burrata con croccante di pomodoro | gel pomodoro | basilico fritto
Zuppa di pesce dello chef
Del giorno
Al ragú di agnello | Tradizionale
Brodo di tacchino | spuma di Parmigiano
Al ragù Siracusana
Crema di funghi di bosco | tartufo fresco
Salsa al vino rosso | contorno dello chef
Filetto di agnello al porto e ciliegie | contorno dello chef | purea
Specialità dello chef
Cotta al forno | sfilettata al tavolo
In sesamo nero | spuma di rafano | contorno dello chef
Frutti rossi | fichi e pinoli
Scomposto
Con cuore caldo | gelato alla vaniglia