La Passione

MENU

Den Haag

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Vertaal de menukaart:

Chef's menu

Laat u geheel verrassen (surprise menu) door onze chefs. Wij stellen een menu voor u samen. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen voor vlees, vis en vegetarische gerechten.

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  49
  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 59
  • 5 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 69

Voorgerechten

  • CARPACCIO VAN RODE GARNALEN 18

    Met robiola kaas | gel van watermeloen | frambozen sorbet | verse sinaasappel

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 18 p.p.

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • Tartaar van Kalf 19

    Creme van gerookte ricotta | kwartelei | frisée sla | ansjovis olie

  • Groene salade met geitenkaas 18

    Geitenkaas | groene salade | seizoensgroente | frambozen | biologische citroenolijfolie van de familie Agape

  • BURRATA 17

    Met een frisse sla dressing | cherrytomaatjes | croutons

  • TOMATENSAUS MET BROOD EN OLIJFOLIE VAN DE FAMILIE AGAPE 16

    Tomaten | Parmezaan | met croutons | recept van onze chef

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 25

    Dagelijks wisselend

  • MEZZI PACCHERI PASTA MET RUNDERRAGOUT 21

    Gegratineerd uit de oven

  • GNOCCHI CHEF’S RECEPT 16 / 24

    Met warme paprikapesto | rucolasaus | gesmolten Parmezaan

  • RISOTTO GAMBA’S 26

    Bisque van gamba’s | Pane citroen | haringkaviaar

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 17 / 25

    Crème van oesterzwammen | Parmezaan

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos 33

    Barbera rode wijnsaus | verse truffel | biologisch uit Uruguay | garnituur van de chef

  • PARELHOEN gevuld met gerookte scamorza 29

    Omwikkeld met Coppa di Parma | sinaasappelsaus en Franciacorta rosé | bijgerecht van de chef

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • DORADE in zeezoutkorst 31

    Uit de oven | gefileerd aan tafel | garnituur van de chef

  • VANGST VAN DE DAG 29

Desserts & kaas

  • SEMIFREDDO 9

    met pistache

  • Tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • DESSERT VAN DE DAG 9

    Dagelijks wisselend dessert

  • WITTE CHOCOLADESOUFFLE 10

    met een warm hart | vanille-ijs | frambozen

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 15