Noordeinde 196, 2514 GS, DEN HAAG 070-310 7953

La Passione

Menu La Passione

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Menu in NL

Menu

Menu Italiano

Nederlands

Chef's menu

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  46

    Ook als vegetarisch menu te bestellen

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 51

    Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 56

    Inclusief pasta als tussengerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 61

    Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • TARTAAR VAN ZWAARDVIS 18

    Zwaardvis | marinade van sinaasappel | ingemaakte groenten in azijn | gel van mandarijn

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 17

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice

  • OCTOPUS 19

    Geroosterde octopus | kikkererwtencrème | chips van aubergine

  • GEROOKTE EENDEN CARPACCIO 18

    Eend | groene asperges | gel van rood fruit | gember crumble

  • BURRATA 17

    Burrata met knapperige tomaat | gel van tomaat | gefrituurde basilicum

  • VISSOEP 19

    Rijkgevulde Siciliaanse vissoep van de chef

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 21

    Dagelijks wisselend

  • GARGANELLI PASTA 16 / 21

    Met zelf gedraaid lamsragout | Traditioneel

  • SACOTTINO PASTA GEVULD MET PROSCIUTTO 22

    Kalkoenbouillon | schuim van Parmezaan

  • LINGUINE 25

    Met Syracuse visragout

  • HUISGEMAAKTE TAGLIOLINI 17 / 23

    Room van bospaddenstoelen | verse truffel

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos 32

    Rode wijnsaus | bijgerecht van de chef

  • LAMSFILET 29

    Lamsfilet met port en amarena kersen | bijgerecht van de chef | puree

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • Zeebrasem in zeezoutkorst 29

    Uit de oven | geflambeerd | gefileerd aan tafel

  • TONIJNFILET 33

    In zwarte sesam | mierikswortelmousse | bijgerecht van de chef

  • VANGST VAN DE DAG 29

Desserts & kaas

  • YOGHURT SEMIFREDDO 8

    Rood fruit | vijgen en pijnboompitten

  • TIRAMISU 9

    La Passione Style

  • RICOTTA EN PERENCAKE 8
  • CHOCOLADETAART 9

    Met een warm hart | vanille ijs

  • SGROPPINO 7
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 13

English menu

Chefs menu

  • 3 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 46

    Also available as a vegetarian menu

  • 3 COURSE CHEF'S SPECIAL MENU INCLUDING SPOOM 51

    Spoom will be served between the starter and main course

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 56

    Including pasta as intermediate dish

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 61

    Including intermediate and spoom

Starters

  • SWORDFISH TARTAR 18

    Swordfish | orange marinade | pickled vegetables in vinegar | mandarin gel

  • Dried meat from the Italian family Gino Fereoli 17

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice

  • OCTOPUS 19

    Roasted octopus | chickpea cream | eggplant chips

  • SMOKED DUCK CARPACCIO 18

    Duck | green asparagus | red fruit gel | gingerbread crumble

  • BURRATA 17

    Burrata with crunchy tomato | tomato gel | fried basil

  • FISH SOUP 13

    Chef's Sicilian fish soup

Pasta

  • HOMEMADE RAVIOLI OF THE DAY 16 / 21

    Changing daily

  • GARGANELLI PASTA 16 / 21

    With homemade minced lamb ragout | Traditional

  • SACOTTINO PASTA FILLED WITH PROSCIUTTO 22

    Turkey stock | Parmesan foam

  • LINGUINE 25

    With Syracuse fish ragout

  • HOME MADE TAGLIOLINI 17 / 23

    Forest mushroom cream | fresh truffle

Meat main course

  • BEEF fillet 32

    Red Wine Sauce | side dish of the chef

  • LAMB FILET 29

    Lamb fillet with port and amarena cherries | chef's side dish | mash potato

  • MEAT DISH OF THE DAY

    Chef's specialty

Fish main course

  • Seabream in sea salt crust 29

    From the oven | flambé | filleted at the table

  • TUNA FILLET 33

    In black sesame | horseradish mousse | side dish of the chef

  • Catch of the day  29

Desserts & Cheeses

  • YOGHURT SEMIFREDDO 8

    Red fruits | figs and pine nuts

  • tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • RICOTTA AND PEAR CAKE 8
  • CHOCOLATE CAKE 9

    Lukewarm heart | vanilla ice cream

  • SGROPPINO 7
  • Cheeseplatter with a variety of Italian cheeses  13

Menu Italiano

Menu

  • MENU SPECIALE DELLO CHEF DI 3 PORTATE 46

    Disponibile anche come menu vegetariano

  • 3 MENU SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO SPOOM 51

    Tra l'antipasto e il piatto principale

  • 4 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 56

    Compresa la pasta come piatto intermedio

  • 4 CORSI MENÙ SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO INTERMEDIO E SPOOM 61

    Compreso intermedio e spoom

Antipasti

  • TARTARA DI SPADA 18

    Pesce spada | marinata all’arancia | verdure sott'aceto | gel di mandarino

  • TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI ARTIGIANALI DELLA FAMIGLIA GINO FEREOLI 17

    Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice

  • POLPO 19

    Polpo arrostito | crema di ceci | chips melanzane

  • CARPACCIO D'ANATRA AFFUMICATA 18

    Anatra | asparagi verdi | gel ai frutti rossi | crumble pan di zenzero

  • BURRATA 17

    Burrata con croccante di pomodoro | gel pomodoro | basilico fritto

  • ZUPPA DI PESCE 19

    Zuppa di pesce dello chef

Pasta

  • RAVIOLI DEL GIORNO FATTI IN CASA 16 / 21

    Del giorno

  • GARGANELLI 16 / 21

    Al ragú di agnello | Tradizionale

  • SACCOTTINO DI PROSCIUTTO CRUDO 22

    Brodo di tacchino | spuma di Parmigiano

  • LINGUINE 25

    Al ragù Siracusana

  • TAGLIOLINI FATTI IN CASA 17 / 23

    Crema di funghi di bosco | tartufo fresco  

Carne

  • FILLETTO DI MANZO 32

    Salsa al vino rosso | contorno dello chef

  • FILETTO D'AGNELLO 29

    Filetto di agnello al porto e ciliegie | contorno dello chef | purea

  • CARNE DEL GIORNO

    Specialità dello chef

Pesce

  • ORATA AL SALE FLAMBÉ 29

    Cotta al forno | sfilettata al tavolo

  • FILETTO DI TONNO 33

    In sesamo nero | spuma di rafano | contorno dello chef

  • PESCATO DEL GIORNO                              29

Dolce

  • SEMIFREDDO ALLO YOGHURT 8

    Frutti rossi | fichi e pinoli

  • TIRAMISU 9

    Scomposto

  • TORTINO RICOTTA E PERA 8
  • TORTINO DI CIOCCOLATO 9

    Con cuore caldo | gelato alla vaniglia

  • SGROPPINO 7
  • DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI 13