Ook als vegetarisch menu te bestellen
Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht
Inclusief pasta als tussengerecht
Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht
Garnalen | courgette met crème van burrata | gel van erwten | julienne van venkel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice
Coquilles | pompoen crème | bisque van Brandy | zeebaars kaviaar
Eend | crème van rode biet | gekarameliseerde peer
Burrata met caponata | aubergine | gefrituurde basilicum
Paddestoelen | aardappelen | wortelen | kruidencroutons
Dagelijks wisselend
Met wildzwijnragout | Traditioneel
Mousse van Gorgonzola | walnoot en appel
Gepeld | baby-octopus | gele tomatencrème
Room van bospaddenstoelen | verse truffel
Crouton | rode wijn saus | verse truffel
Schuim van kastanjes | marsalasaus | blauwe bessen en rode kool in Sambuca afgeblust
Specialiteit van de chef
Uit de oven | geflambeerd | gefileerd aan tafel
Gel van erwten | Bisque met Chardonnay
Bladerdeeg | chocolademousse banketbakkersroom | coulis met bosvruchten
La Passione Style
Warme chocoladesaus
Gezouten karamel | vanille-ijs
Also available as a vegetarian menu
Spoom will be served between the starter and main course
Including pasta as intermediate dish
Including intermediate and spoom
Shrimps | zucchini and burrata cream | pea gel | julienne of fennel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice
Scallops | pumpkin cream | bisque from Brandy | sea bass caviar
Duck | beetroot cream | caramelized pear
Burrata with caponata | eggplant | fried basil
Mushrooms | potatoes | carrots | herb croutons
Changing daily
Traditional | with wild boar ragout
Gorgonzola mousse | walnut and apple
Baby octopus | yellow tomato cream
Forest mushroom cream | fresh truffle
Bread crust | red wine sauce | fresh truffle
Chestnut foam | marsala sauce | blueberries and red cabbage in Sambuca
Chef's specialty
From the oven | flambé | filleted at the table
Pea cream | Chardonnay bisque
Puff pastry | chocolate mousse pastry cream | coulis with forest fruits
La Passione Style
Hot chocolatesauce
Salted caramel | vanilla ice cream
Disponibile anche come menu vegetariano
Tra l'antipasto e il piatto principale
Compresa la pasta come piatto intermedio
Compreso intermedio e spoom
Gamberi | zucchine su crema di burrata | gel di piselli | julienne di finocchi
Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice
Capesante | crema di zucca | bisque al Brandy | caviale di branzino
Anatra | crema di barbabietola | pera caramellata
Burrata con caponata | melanzane | basilico essiccato
Funghi | patate | carote | crostini alle erbe
Del giorno
Al ragú di cinghiale | Tradizionale
Gorgonzola piccante | noci e mele
Moscardini | crema di pomodorino giallo
Crema di funghi di bosco | tartufo fresco
Su crosta di pane | salsa vino rosso | tartufo fresco
Spuma di castagne | salsa al marsala | mirtilli e cavolo rosso al Sambuco
Specialità dello chef
Cotta al forno | sfilettata al tavolo
Gel di piselli | bisque di Chardonnay
Crema pasticciera mousse al cioccolato | coulis ai frutti di bosco
Scomposto
Cioccolato caldo
Cuore al caramello salato | gelato alla vaniglia