La Passione

MENU

Den Haag

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Vertaal de menukaart:

Chef's menu

Maak uw keuze uit 1 van onze chef’s menu’s of stel zelf uw menu samen van de menukaart.

VEGETARISCH MENU - 49 / 57

TARTELLETTA

AARDAPPEL GNOCCHI 

Terrine van preI

KAKI SEMIFREDDO

5 GANGEN MENU VIS & VLEES - 72

TONIJNTARTAAR

Soufflé van pastinaak

TAGLIATELLE VERSE TRUFFEL

HERTENFILET

CHOCOLADEMOUSSE

VLEESMENU / MEAT MENU - 58

RUNDVLEES CARPACCIO

RAVIOLI DEL PLIN

RUNDVLEESWANG

VISMENU / FISH MENU - 62

TONIJNTARTAAR

PASTA OCTOPUS RAGOUT

GAMBA’S EN INKTVIS

Voorgerechten

  • RUNDERHAAS TARTAAR 21

    Met gepocheerd ei | mosterdzaadjes | appel | buffel mozzarella mousse

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 36

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • CARPACCIO VAN ZWAARDVIS 19

    Gemarineerd | rode biet | groene appel | gel van bloedsinaasappel | crostini van sepia

  • LENTESALADE 17

    Radicchio sla | puntarelle | radijs | tuinbonen | brood | citronette dressing

  • BURRATA 19

    Met zoetzure bosbessen | crumble van olijven

  • Soufflé van aardappel 14

    Provolone | bodem van spinazie

Pasta

  • RAVIOLI VAN DE CHEF 17 / 25

    Vraag naar de ravioli van vandaag

  • TAGLIOLINI MET VENUSSCHELPEN EN GROENE ASPERGES 28

    Schuim van bisque | bottarga

  • MEZZI RIGATONI 17 / 24

    Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept

  • RISOTTO MET BOTER EN PARMEZAANSE KAAS 26

    Gerookte eendenfilet | limoen

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 18 / 26

    crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan

Secondi Piatti

  • OSSENHAASFILET 34

    Colonnata | Barberasaus | seizoensgroenten

  • LAMSRACK 33

    In een kruidenkorst | marsalasaus met munt en basilicum | seizoensgroenten

  • VLEESGERECHT VOOR 2 PERSONEN (BISTECCA FIORENTINA) 79

    Chef specials

  • OMBRINA 32

    In een aardappelkorst / Franciacorta en bieslooksaus / seizoensgroenten

  • VIS HOOFDGERECHT VAN DE DAG 31

    Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht

  • MILLE FOGLIE 24

    Van groenten in eigen jus

Desserts & kaas

  • GEVULDE BOL VAN CHOCOLADE 10

    Custard | vanille | vers fruit

  • Tiramisu LA PASSIONE 10

    La Passione Style

  • CITROENTAART 10

    Met custard en citroen | geflambeerde meringue

  • LAUWWARME WITTE CHOCOLADESOUFFLÉ 11

    Met vanille ijs | passievrucht

  • SGROPPINO 9
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 16