Den Haag
Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.
Vertaal de menukaart:
Maak uw keuze uit 1 van onze chef’s menu’s of stel zelf uw menu samen van de menukaart.
TARTELLETTA
AARDAPPEL GNOCCHI
Terrine van preI
KAKI SEMIFREDDO
TONIJNTARTAAR
Soufflé van pastinaak
TAGLIATELLE VERSE TRUFFEL
HERTENFILET
CHOCOLADEMOUSSE
RUNDVLEES CARPACCIO
RAVIOLI DEL PLIN
RUNDVLEESWANG
TONIJNTARTAAR
PASTA OCTOPUS RAGOUT
GAMBA’S EN INKTVIS
Met gepocheerd ei | mosterdzaadjes | appel | buffel mozzarella mousse
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta
Gemarineerd | rode biet | groene appel | gel van bloedsinaasappel | crostini van sepia
Radicchio sla | puntarelle | radijs | tuinbonen | brood | citronette dressing
Met zoetzure bosbessen | crumble van olijven
Provolone | bodem van spinazie
Vraag naar de ravioli van vandaag
Schuim van bisque | bottarga
Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept
Gerookte eendenfilet | limoen
crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Colonnata | Barberasaus | seizoensgroenten
In een kruidenkorst | marsalasaus met munt en basilicum | seizoensgroenten
Chef specials
In een aardappelkorst / Franciacorta en bieslooksaus / seizoensgroenten
Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht
Van groenten in eigen jus
Custard | vanille | vers fruit
La Passione Style
Met custard en citroen | geflambeerde meringue
Met vanille ijs | passievrucht