Noordeinde 196, 2514 GS, DEN HAAG 070-310 7953

La Passione

Menu La Passione

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Menu in NL

Menu

Menu Italiano

Nederlands

Chef's menu

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  48

    Ook als vegetarisch menu te bestellen

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 53

    Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 58

    Inclusief pasta als tussengerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 63

    Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • SALADE VAN OCTOPUS 18

    Octopus | aardbeien | sinaasappel | venkel

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 18

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice

  • GAMBA'S 19

    Garnalen | zwarte knoflook | Sambuca | puree van rode biet

  • RUNDERTARTAAR 18

    Buffel | kruim van kappertjes | gerookte olijven | geitenkaas robiola | rozemarijn

  • BURRATA 17

    Burrata met knapperige tomaat | gel van tomaat | basilicum cress

  • GROENE SALADE 19

    Salade met seizoensfruit | noten | venkel | komkommer

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 22

    Dagelijks wisselend

  • GARGANELLI PASTA MET RUNDERRAGOUT 16 / 21

    Traditioneel

  • SARDIJNSE FREGOLA 22

    Met ragout van verse worst in rode wijn | Chiodini-champignons

  • SPAGHETTONE ARMANDO 24

    Tweekleurige cherrytomaten | gamba's | bisque

  • HUISGEMAAKTE TAGLIOLINI 17 / 23

    Room van bospaddenstoelen | verse truffel

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos 32

    Rode wijnsaus | garnituur van de chef

  • T-bone KALFssteak 31

    350 gram | garnituur van de chef

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • Zeebrasem in zeezoutkorst 29

    Uit de oven | gefileerd aan tafel | garnituur van de chef

  • Tongscharfilet uit de Noordzee 32

    Saus van limoenboter en tijm | garnituur van de chef

  • VANGST VAN DE DAG 29

Desserts & kaas

  • PISTACHECRÈME SEMIFREDDO 9

    Pistache

  • TIRAMISU 9

    La Passione Style

  • ANANAS CARPACCIO 8

    Gemarineerd met sinaasappel | pistache ijs

  • CHOCOLADETAART 10

    Met een warm hart | vanille ijs

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 13

English menu

Chefs menu

  • 3 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 48

    Also available as a vegetarian menu

  • 3 COURSE CHEF'S SPECIAL MENU INCLUDING SPOOM 53

    Spoom will be served between the starter and main course

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 58

    Including pasta as intermediate dish

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 63

    Including intermediate and spoom

Starters

  • OCTOPUS SALAD 18

    Octopus | strawberry | orange | fennel

  • Dried meat from the Italian family Gino Fereoli 18

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice

  • PRAWNS 19

    Prawns | black garlic | Sambuca | beetroot puree

  • BEEF TARTAR 18

    Ox | caper crumble | smoked olives | robiola goat cheese | rosemary

  • BURRATA 17

    Burrata with crunchy tomato | tomato gel | basil cress

  • GREEN SALAD 16

    Salad with seasonal fruit | nuts | fennel | cucumber

Pasta

  • HOMEMADE RAVIOLI OF THE DAY 16 / 22

    Changing daily

  • GARGANELLI PASTA WITH BEEF RAGOUT 16 / 21

    Traditional

  • SARDINIAN FREGOLA 22

    With ragout of fresh sausage in red wine | Chiodini mushrooms

  • SPAGHETTONE ARMANDO 24

    Two-tone cherry tomatoes | shrimp | bisque

  • HOME MADE TAGLIOLINI 17 / 23

    Forest mushroom cream | fresh truffle

Meat main course

  • BEEF fillet 32

    Red Wine Sauce | chef's garnish

  • VEAL CHOP 31

    350 grams | chef's garnish

  • MEAT DISH OF THE DAY

    Chef's specialty

Fish main course

  • Seabream in sea salt crust 29

    From the oven | filleted at the table | chef's garnish

  • Lemon sole fillet from the North Sea 32

    Lime butter and thyme sauce | chef's garnish

  • Catch of the day  29

Desserts & Cheeses

  • PISTACHIO CREAM SEMIFREDDO 9

    Pistachio

  • tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • PINEAPPLE CARPACCIO 8

    Marinated with orange | pistachio ice cream

  • CHOCOLATE CAKE 10

    Lukewarm heart | vanilla ice cream

  • SGROPPINO 8
  • Cheeseplatter with a variety of Italian cheeses  13

Menu Italiano

Menu

  • MENU SPECIALE DELLO CHEF DI 3 PORTATE 48

    Disponibile anche come menu vegetariano

  • 3 MENU SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO SPOOM 53

    Tra l'antipasto e il piatto principale

  • 4 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 58

    Compresa la pasta come piatto intermedio

  • 4 CORSI MENÙ SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO INTERMEDIO E SPOOM 63

    Compreso intermedio e spoom

Antipasti

  • INSALATA DI POLPO 18

    Polpo | marinato alle fragole | arancia | finocchi

  • TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI ARTIGIANALI DELLA FAMIGLIA GINO FEREOLI 18

    Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice

  • GAMBERI 19

    Gamberi | all’aglio nero | Sambuca | purea di barbabietola

  • TARTARA DI BUE 18

    Bue | crumble di capperi | olive affumicate | robiola di capra | rosmarino

  • BURRATA 17

    Burrata con croccante di pomodoro | gel pomodoro | basilico

  • GREEN SALAD 16

    Salad with seasonal fruit | nuts | fennel | cucumber

Pasta

  • RAVIOLI DEL GIORNO FATTI IN CASA 16 / 22

    Del giorno

  • GARGANELLI AL RAGÙ DI MANZO 16 / 21

    Tradizionale

  • FREGOLA SARDA 22

    Brodo di tacchino | spuma di Parmigiano

  • SPAGHETTONE ARMANDO 24

    Ciliegine bicolore | gamberi | bisque a Vecchia Romagna

  • TAGLIOLINI FATTI IN CASA 17 / 23

    Crema di funghi di bosco | tartufo fresco  

Carne

  • FILLETTO DI MANZO 32

    Salsa al vino rosso | contorno dello chef

  • Costata di vitello 31

    350 grammi | contorno dello chef

  • CARNE DEL GIORNO

    Specialità dello chef

Pesce

  • ORATA AL SALE FLAMBÉ 29

    Cotta al forno | sfilettata al tavolo | contorno dello chef

  • Filetto di sogliola di mare nord al BuRro 32

    Limone | timo | contorno dello chef

  • PESCATO DEL GIORNO                              29

Dolce

  • SEMIFREDDO AL PISTACCHIO 9

    Pistacchio

  • TIRAMISU 9

    Scomposto

  • CARPACCIO D'ANANAS 8

    Marinato all’arancia | gelato di pistacchio

  • TORTINO DI CIOCCOLATO 10

    Con cuore caldo | gelato alla vaniglia

  • SGROPPINO 8
  • DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI 13