La Passione

MENU

Den Haag

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Vertaal de menukaart:

Chef's menu

Maak uw keuze uit 1 van onze chef’s menu’s of stel zelf uw menu samen van de menukaart.

VEGETARISCH MENU - 49 / 57

TARTELLETTA

AARDAPPEL GNOCCHI 

Terrine van preI

KAKI SEMIFREDDO

5 GANGEN MENU VIS & VLEES - 72

TONIJNTARTAAR

Soufflé van pastinaak

TAGLIATELLE VERSE TRUFFEL

HERTENFILET

CHOCOLADEMOUSSE

VLEESMENU / MEAT MENU - 58

RUNDVLEES CARPACCIO

RAVIOLI DEL PLIN

RUNDVLEESWANG

VISMENU / FISH MENU - 62

TONIJNTARTAAR

PASTA OCTOPUS RAGOUT

GAMBA’S EN INKTVIS

Voorgerechten

  • RUNDVLEES CARPACCIO 19

    Met huisgemaakte truffelmayonaise | kwartel ei | gedroogde kappertjes | geroosterde pijnboompitten

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 34

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • ZALMTARTAAR 18

    Gemarineerd in citrus | zalm eitjes | gel van sinaasappel | knapperige rijstchips

  • TARTELLETTA 17

    Met aardappelen en prei | lauwwarme taleggio | knapperige salade

  • BURRATA 17

    Burrata met basilicumpesto | gekonfijte prei- en kerstomaatjes | culatello proscuitto

  • Soufflé van pompoen 13

    Parmezaanse schuim | poeder van geroosterde rode paprika | salie

Pasta

  • RAVIOLI MET RICOTTA EN SPINAZIE 16 / 24

    Tomatensaus | knapperige groenten | basilicum olie

  • LINGUINE MET MOSSELEN EN GAMBA’S 25

    Bisque | crumbles van venkel tarallo

  • MEZZI RIGATONI 16 / 23

    Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept

  • RISOTTO RADICCHIO ROSSO 26

    Rode sla | Gorgonzola kaas | geroosterde hazelnoten | balsamico

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 17 / 25

    crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan

Secondi Piatti

  • BIOLOGISCHE ANGUS BEEF RIBEYE 33

    Barolosaus | Uruguayaans dry-aged rundvlees | zoete aardappelpuree | seizoensgroenten

  • PARELHOENFILET 29

    Gevuld met Taleggio | frambozensaus en Franciacorta | seizoensgroenten

  • VLEESGERECHT VOOR 2 PERSONEN (BISTECCA FIORENTINA) 75

    Chef specials

  • NOORDZEE BAARS 33

    Spoom van peterselie en citroen | kikkererwten puree | seizoensgroenten

  • VIS HOOFDGERECHT VAN DE DAG Dagprijs

    Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht

Desserts & kaas

  • SEMIFREDDO MET CREME VAN PISTACHE NOTEN 9
  • Tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • CITROENTAART 9

    Met custard en citroen | hazelnoten | vers fruit

  • LAUWWARME WITTE CHOCOLADESOUFFLÉ 10

    Met vanille ijs | passievrucht

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 15