Ook als vegetarisch menu te bestellen
Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht
Inclusief pasta als tussengerecht
Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht
Octopus | aardbeien | sinaasappel | venkel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice
Garnalen | zwarte knoflook | Sambuca | puree van rode biet
Buffel | kruim van kappertjes | gerookte olijven | geitenkaas robiola | rozemarijn
Burrata met knapperige tomaat | gel van tomaat | basilicum cress
Salade met seizoensfruit | noten | venkel | komkommer
Dagelijks wisselend
Traditioneel
Met ragout van verse worst in rode wijn | Chiodini-champignons
Tweekleurige cherrytomaten | gamba's | bisque
Room van bospaddenstoelen | verse truffel
Rode wijnsaus | garnituur van de chef
350 gram | garnituur van de chef
Specialiteit van de chef
Uit de oven | gefileerd aan tafel | garnituur van de chef
Saus van limoenboter en tijm | garnituur van de chef
Pistache
La Passione Style
Gemarineerd met sinaasappel | pistache ijs
Met een warm hart | vanille ijs
Also available as a vegetarian menu
Spoom will be served between the starter and main course
Including pasta as intermediate dish
Including intermediate and spoom
Octopus | strawberry | orange | fennel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice
Prawns | black garlic | Sambuca | beetroot puree
Ox | caper crumble | smoked olives | robiola goat cheese | rosemary
Burrata with crunchy tomato | tomato gel | basil cress
Salad with seasonal fruit | nuts | fennel | cucumber
Changing daily
Traditional
With ragout of fresh sausage in red wine | Chiodini mushrooms
Two-tone cherry tomatoes | shrimp | bisque
Forest mushroom cream | fresh truffle
Red Wine Sauce | chef's garnish
350 grams | chef's garnish
Chef's specialty
From the oven | filleted at the table | chef's garnish
Lime butter and thyme sauce | chef's garnish
Pistachio
La Passione Style
Marinated with orange | pistachio ice cream
Lukewarm heart | vanilla ice cream
Disponibile anche come menu vegetariano
Tra l'antipasto e il piatto principale
Compresa la pasta come piatto intermedio
Compreso intermedio e spoom
Polpo | marinato alle fragole | arancia | finocchi
Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice
Gamberi | all’aglio nero | Sambuca | purea di barbabietola
Bue | crumble di capperi | olive affumicate | robiola di capra | rosmarino
Burrata con croccante di pomodoro | gel pomodoro | basilico
Salad with seasonal fruit | nuts | fennel | cucumber
Del giorno
Tradizionale
Brodo di tacchino | spuma di Parmigiano
Ciliegine bicolore | gamberi | bisque a Vecchia Romagna
Crema di funghi di bosco | tartufo fresco
Salsa al vino rosso | contorno dello chef
350 grammi | contorno dello chef
Specialità dello chef
Cotta al forno | sfilettata al tavolo | contorno dello chef
Limone | timo | contorno dello chef
Pistacchio
Scomposto
Marinato all’arancia | gelato di pistacchio
Con cuore caldo | gelato alla vaniglia