Noordeinde 196, 2514 GS, DEN HAAG 070-310 7953

La Passione

Menu La Passione

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Menu in NL

Menu

Menu Italiano

Nederlands

Chef's menu

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  48

    Ook als vegetarisch menu te bestellen

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 53

    Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 58

    Inclusief pasta als tussengerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 63

    Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • Tonijntartaar 19

    Gemarineerd en gekruid | gel van bosvruchten | marmelade van tropea uien

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 18

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice

  • GAMBA'S 19

    Gebakken in zwarte knoflook en Sambucca

  • HERTENTARTAAR 18

    Gemarineerd | gerookt in appelhout | marmelade van vijgen en noten

  • BURRATA 17

    Gevuld met saus van pomodoro tomaten | chips van rode biet | pesto van rucola

  • Soufflé van pompoen en salie 14

    Met crème van Parmezaan en pecorino

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 22

    Dagelijks wisselend

  • PAPPARDELLE MET WILDZWIJNRAGOUT 16 / 21

    Mousse van Pecorino kaas

  • SARDIJNSE FREGOLA 24

    Met zwarte knoflook | mosselen | coquilles | gamba’s

  • TAGLIOLINI KNOFLOOK EN OLIJFOLIE 24

    Tartaar van gamba’s | zoete pepers | limoen gel

  • AGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 17 / 23

    Creme van oesterzwammen | Parmezaan

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos 32

    Rode wijnsaus | garnituur van de chef

  • PARELHOENFILET 29

    Gevuld met Taleggio kaas | ingerold met Coppa di Parma | garnituur van de chef

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • Zeebrasem in zeezoutkorst 29

    Uit de oven | gefileerd aan tafel | garnituur van de chef

  • ZEEWOLF FILET NOORDZEE 28

    Saus van witte Martini | cherrytomaatjes | citroentijm | garnituur van de chef

  • VANGST VAN DE DAG 29

Desserts & kaas

  • SOUFFLE VAN APPEL 9

    Warme saus van rode wijn | mousse van slagroom en vijgen

  • Tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • DESSERT VAN DE DAG 8

    Dagelijks wisselend dessert

  • WITTE CHOCOLADESOUFFLE 10

    met een warm hart | stracciatella ijs

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 13

English menu

Chefs menu

  • 3 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 48

    Also available as a vegetarian menu

  • 3 COURSE CHEF'S SPECIAL MENU INCLUDING SPOOM 53

    Spoom will be served between the starter and main course

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 58

    Including pasta as intermediate dish

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 63

    Including intermediate and spoom

Starters

  • Tuna tartar 19

    Marinated and seasoned | forest fruit gel | marmalade from tropea onions

  • Dried meat from the Italian family Gino Fereoli 18

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice

  • PRAWNS 19

    Fried in black garlic and Sambucca

  • DEER TARTAR 18

    Marinated | smoked in apple wood | fig and nut marmalade

  • BURRATA 17

    Filled with pomodoro tomato sauce | beetroot chips | rocket salad pesto

  • Pumpkin & sage soufflé 14

    With parmesan cream and pecorino

Pasta

  • HOMEMADE RAVIOLI OF THE DAY 16 / 22

    Changing daily

  • PAPPARDELLE WITH WILD BOAR RAGOUT 16 / 21

    Pecorino cheese mousse

  • SARDINIAN FREGOLA 24

    With black garlic | mussels | scallops | prawns

  • TAGLIOLINI GARLIC AND OLIVE OIL 24

    Prawn tartare | sweet peppers | lime gel

  • TAGLIATELLE WITH FRESH TRUFFLE 17 / 23

    Cream of oyster mushrooms | Parmesan

Meat main course

  • BEEF fillet 32

    Red Wine Sauce | chef's garnish

  • GUINEA FOWL FILLET 29

    Filled with Taleggio cheese | rolled in with Coppa di Parma | chef's garnish

  • MEAT DISH OF THE DAY

    Chef's specialty

Fish main course

  • Seabream in sea salt crust 29

    From the oven | filleted at the table | chef's garnish

  • SEA WOLF FILET NORTH SEA 28

    White Martini sauce | cherry tomatoes | lemon thyme | chef's garnish

  • Catch of the day  29

Desserts & Cheeses

  • APPLE SOUFFLE 9

    Warm red wine sauce | mousse of whipped cream and figs

  • tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • DAILY DESSERT 8
  • WHITE CHOCOLATE SOUFFLE 10

    with a warm heart | stracciatella ice cream

  • SGROPPINO 8
  • Cheeseplatter with a variety of Italian cheeses  13

Menu Italiano

Menu

  • MENU SPECIALE DELLO CHEF DI 3 PORTATE 48

    Disponibile anche come menu vegetariano

  • 3 MENU SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO SPOOM 53

    Tra l'antipasto e il piatto principale

  • 4 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 58

    Compresa la pasta come piatto intermedio

  • 4 CORSI MENÙ SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO INTERMEDIO E SPOOM 63

    Compreso intermedio e spoom

Antipasti

  • TONNO MARINATO ALLE ERBE 19

    Gel frutti di bosco | cipolla di tropea

  • TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI ARTIGIANALI DELLA FAMIGLIA GINO FEREOLI 18

    Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice

  • GAMBERI 19

    Scottati a aglio nero e sambuco

  • TARTARA DI CERVO 18

    Affumicata alla mela | marmellata fichi e noci

  • BURRATA 17

    Burrata al cuore di pomodoro | chips di barbabietola | pesto rucola

  • Soufflé di zucca & salvia 14

    Con crema di parmigiano e pecorino

Pasta

  • RAVIOLI DEL GIORNO FATTI IN CASA 16 / 22

    Del giorno

  • PAPPARDELLE AL RAGÙ ROSSO DI CINGHIALE 16 / 21

    Spuma al Pecorino sardo

  • FREGOLA SARDA 24

    Fregola all’aglio nero e bisque | cozze | capesante | gamberi

  • TAGLIOLINI AGLIO E OLIO 24

    Tartara di gambero | peperoncino dolce | gel limone

  • TAGLIATELLE AL TARTUFO FRESCO 17 / 23

    Crema di funghi ostrica rema di funghi ostrica 

Carne

  • FILLETTO DI MANZO 32

    Salsa al vino rosso | contorno dello chef

  • FARAONA 29

    Ripiena di Taleggio | arrotolata al Coppa di Parma | contorno dello chef

  • CARNE DEL GIORNO

    Specialità dello chef

Pesce

  • ORATA AL SALE FLAMBÉ 29

    Cotta al forno | sfilettata al tavolo | contorno dello chef

  • LUPO DI MARE 28

    Al Martini Bianco | ciliegini bicolore | timo al limone | contorno dello chef

  • PESCATO DEL GIORNO                              29

Dolce

  • TORTINO DI MELE 9

    Vino rosso caldo | panna ai fichi

  • TIRAMISÚ AL BICCHIERE 9

    Scomposto

  • DOLCE DEL GIORNO 8
  • TORTINO DI CIOCCOLATO BIANCO 10

    con cuore caldo | gelato di stracciatella

  • SGROPPINO 8
  • DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI 13