Noordeinde 196, 2514 GS, DEN HAAG 070-310 7953

La Passione

Menu La Passione

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Menu in NL

Menu

Menu Italiano

Nederlands

Chef's menu

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  46

    Ook als vegetarisch menu te bestellen

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 51

    Wordt geserveerd tussen het voor- en hoofdgerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 56

    Inclusief pasta als tussengerecht

  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  INCLUSIEF SPOOM 61

    Inclusief tussengerecht en spoom voor het hoofdgerecht

Voorgerechten

  • TARTAAR VAN GAMBA'S 18

    Garnalen | courgette met crème van burrata | gel van erwten | julienne van venkel

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 17

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italiaanse kazen van C.S. Amatrice

  • COQUILLES ST JACQUES 19

    Coquilles | pompoen crème | bisque van Brandy | zeebaars kaviaar

  • TERRINE VAN EEND 17

    Eend | crème van rode biet | gekarameliseerde peer

  • BURRATA 17

    Burrata met caponata | aubergine | gefrituurde basilicum

  • CHAMPIGNONSOEP 13

    Paddestoelen | aardappelen | wortelen | kruidencroutons

  • GROENE SALADE 11

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 21

    Dagelijks wisselend

  • PAPPARDELLE PASTA 16 / 20

    Met wildzwijnragout | Traditioneel

  • RISOTTO MET POMPOENCRÈME 23

    Mousse van Gorgonzola | walnoot en appel

  • SPAGETTONE PASTA MET ZOETWATERGAMBA'S 25

    Gepeld | baby-octopus | gele tomatencrème

  • HUISGEMAAKTE TAGLIOLINI 16 / 21

    Room van bospaddenstoelen | verse truffel

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos rossini 33

    Crouton | rode wijn saus | verse truffel 

  • HERTENFILET 29

    Schuim van kastanjes | marsalasaus | blauwe bessen en rode kool in Sambuca afgeblust

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • Zeebrasem in zeezoutkorst 29

    Uit de oven | geflambeerd | gefileerd aan tafel

  • TARBOT 33

    Gel van erwten | Bisque met Chardonnay

  • VANGST VAN DE DAG 28

Desserts & kaas

  • MILLE FOGLIE 10

    Bladerdeeg | chocolademousse banketbakkersroom | coulis met bosvruchten

  • TIRAMISU 8

    La Passione Style

  • RICOTTA CHEESECAKE 8

    Warme chocoladesaus

  • CHOCOLADETAART 9

    Gezouten karamel | vanille-ijs

  • SGROPPINO 7
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 12

English menu

Chefs menu

  • 3 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 46

    Also available as a vegetarian menu

  • 3 COURSE CHEF'S SPECIAL MENU INCLUDING SPOOM 51

    Spoom will be served between the starter and main course

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 56

    Including pasta as intermediate dish

  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 61

    Including intermediate and spoom

Starters

  • SHRIMP TARTARE 18

    Shrimps | zucchini and burrata cream | pea gel | julienne of fennel

  • Dried meat from the Italian family Gino Fereoli 17

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta | Italian cheeses from C.S. Amatrice

  • COQUILLES ST JACQUES 19

    Scallops | pumpkin cream | bisque from Brandy | sea ​​bass caviar

  • DUCK TERRINE 17

    Duck | beetroot cream | caramelized pear

  • BURRATA 17

    Burrata with caponata | eggplant | fried basil

  • MUSHROOM SOUP 13

    Mushrooms | potatoes | carrots | herb croutons

  • GREEN SALAD 11

Pasta

  • HOMEMADE RAVIOLI OF THE DAY 16 / 21

    Changing daily

  • PAPPARDELLE PASTA 16 / 20

    Traditional | with wild boar ragout

  • RISOTTO WITH PUMPKIN CREAM 23

    Gorgonzola mousse | walnut and apple

  • SPAGHETTONE PASTA WITH FRESHWATER SHRIMPS 25

    Baby octopus | yellow tomato cream

  • HOME MADE TAGLIOLINI 16 / 21

    Forest mushroom cream | fresh truffle

Meat main course

  • Rossini fillet 33

    Bread crust | red wine sauce | fresh truffle 

  • DEER FILLET 29

    Chestnut foam | marsala sauce | blueberries and red cabbage in Sambuca

  • MEAT DISH OF THE DAY

    Chef's specialty

Fish main course

  • Seabream in sea salt crust 29

    From the oven | flambé | filleted at the table

  • Turbot 33

    Pea cream | Chardonnay bisque

  • Catch of the day  28

Desserts & Cheeses

  • MILLE FOGLIE 10

    Puff pastry | chocolate mousse pastry cream | coulis with forest fruits

  • TIRAMISU 8

    La Passione Style

  • RICOTTA CHEESECAKE 8

    Hot chocolatesauce

  • CHOCOLATE CAKE 9

    Salted caramel | vanilla ice cream

  • SGROPPINO 7
  • Cheeseplatter with a variety of Italian cheeses  12

Menu Italiano

Menu

  • MENU SPECIALE DELLO CHEF DI 3 PORTATE 46

    Disponibile anche come menu vegetariano

  • 3 MENU SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO SPOOM 51

    Tra l'antipasto e il piatto principale

  • 4 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 56

    Compresa la pasta come piatto intermedio

  • 4 CORSI MENÙ SPECIALE DELLO CHEF COMPRESO INTERMEDIO E SPOOM 61

    Compreso intermedio e spoom

Antipasti

  • TARTARA DI GAMBERI 18

    Gamberi | zucchine su crema di burrata | gel di piselli | julienne di finocchi

  • TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI ARTIGIANALI DELLA FAMIGLIA GINO FEREOLI 17

    Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta | formaggi C.S. Amatrice

  • CAPESANTE SCOTTATE 19

    Capesante | crema di zucca | bisque al Brandy | caviale di branzino

  • TERRINA DI ANATRA 17

    Anatra | crema di barbabietola | pera caramellata

  • BURRATA 17

    Burrata con caponata | melanzane | basilico essiccato

  • ZUPPA DI FUNGHI 13

    Funghi | patate | carote | crostini alle erbe

  • INSALATA VERDE 11

Pasta

  • RAVIOLI DEL GIORNO FATTI IN CASA 16 / 21

    Del giorno

  • PAPPARDELLE 16 / 20

    Al ragú di cinghiale | Tradizionale

  • RISOTTO CON CREMA DI ZUCCA 23

    Gorgonzola piccante | noci e mele

  • SPAGHETTONE CON GAMBERI DI ACQUA DOLCE 25

    Moscardini | crema di pomodorino giallo

  • TAGLIOLINI FATTI IN CASA 16 / 21

    Crema di funghi di bosco | tartufo fresco  

Carne

  • FILLETTO ROSSINI 33

    Su crosta di pane | salsa vino rosso | tartufo fresco  

  • FILETTO DI CERVO 29

    Spuma di castagne | salsa al marsala | mirtilli e cavolo rosso al Sambuco

  • CARNE DEL GIORNO

    Specialità dello chef

Pesce

  • ORATA AL SALE FLAMBÉ 29

    Cotta al forno | sfilettata al tavolo

  • ROMBO 33

    Gel di piselli | bisque di Chardonnay

  • PESCATO DEL GIORNO                              28

Dolce

  • MILLE FOGLIE 10

    Crema pasticciera mousse al cioccolato | coulis ai frutti di bosco

  • TIRAMISU 8

    Scomposto

  • RICOTTA CHEESECAKE 8

    Cioccolato caldo

  • TORTINO DI CIOCCOLATO 9

     Cuore al caramello salato | gelato alla vaniglia

  • SGROPPINO 7
  • DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI 12