Den Haag
Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.
Vertaal de menukaart:
Maak uw keuze uit 1 van onze chef’s menu’s of stel zelf uw menu samen van de menukaart.
TARTELLETTA
AARDAPPEL GNOCCHI
Terrine van preI
KAKI SEMIFREDDO
TONIJNTARTAAR
Soufflé van pastinaak
TAGLIATELLE VERSE TRUFFEL
HERTENFILET
CHOCOLADEMOUSSE
RUNDVLEES CARPACCIO
RAVIOLI DEL PLIN
RUNDVLEESWANG
TONIJNTARTAAR
PASTA OCTOPUS RAGOUT
GAMBA’S EN INKTVIS
Met huisgemaakte truffelmayonaise | kwartel ei | gedroogde kappertjes | geroosterde pijnboompitten
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta
Gemarineerd in citrus | zalm eitjes | gel van sinaasappel | knapperige rijstchips
Met aardappelen en prei | lauwwarme taleggio | knapperige salade
Burrata met basilicumpesto | gekonfijte prei- en kerstomaatjes | culatello proscuitto
Parmezaanse schuim | poeder van geroosterde rode paprika | salie
Tomatensaus | knapperige groenten | basilicum olie
Bisque | crumbles van venkel tarallo
Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept
Rode sla | Gorgonzola kaas | geroosterde hazelnoten | balsamico
crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Barolosaus | Uruguayaans dry-aged rundvlees | zoete aardappelpuree | seizoensgroenten
Gevuld met Taleggio | frambozensaus en Franciacorta | seizoensgroenten
Chef specials
Spoom van peterselie en citroen | kikkererwten puree | seizoensgroenten
Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht
La Passione Style
Met custard en citroen | hazelnoten | vers fruit
Met vanille ijs | passievrucht