Menukaart

Menukaart La Passione

Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.

Voorgerechten

  • RUNDERHAAS TARTAAR 21

    Met gepocheerd ei | mosterdzaadjes | appel | buffel mozzarella mousse

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 36

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • CARPACCIO VAN ZWAARDVIS 19

    Gemarineerd | rode biet | groene appel | gel van bloedsinaasappel | crostini van sepia

  • LENTESALADE 17

    Radicchio sla | puntarelle | radijs | tuinbonen | brood | citronette dressing

  • BURRATA 19

    Met zoetzure bosbessen | crumble van olijven

  • Soufflé van aardappel 14

    Provolone | bodem van spinazie

Pasta

  • RAVIOLI VAN DE CHEF 17 / 25

    Vraag naar de ravioli van vandaag

  • TAGLIOLINI MET VENUSSCHELPEN EN GROENE ASPERGES 28

    Schuim van bisque | bottarga

  • MEZZI RIGATONI 17 / 24

    Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept

  • RISOTTO MET BOTER EN PARMEZAANSE KAAS 26

    Gerookte eendenfilet | limoen

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 18 / 26

    crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan

Secondi Piatti

  • OSSENHAASFILET 34

    Colonnata | Barberasaus | seizoensgroenten | met verse truffel

  • LAMSRUMP 31

    Marsalasaus met munt en basilicum | seizoensgroenten | puree van aardpeer

  • VLEESGERECHT VOOR 2 PERSONEN (BISTECCA FIORENTINA) 79

    Chef specials

  • OMBRINA 32

    In een aardappelkorst / Franciacorta en bieslooksaus / seizoensgroenten

  • VIS HOOFDGERECHT VAN DE DAG 31

    Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht

  • MILLE FOGLIE 24

    Van groenten in eigen jus

Desserts & kaas​

  • GEVULDE BOL VAN CHOCOLADE 10

    Custard | vanille | vers fruit

  • Tiramisu LA PASSIONE 10

    La Passione Style

  • CITROENTAART 10

    Met custard en citroen | geflambeerde meringue

  • LAUWWARME WITTE CHOCOLADESOUFFLÉ 11

    Met vanille ijs | passievrucht

  • SGROPPINO 9
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 16