Onderstaand vindt u de bereidingswijze van de gerechten van ons kerstmenu. Dit betreft alle gerechten waaruit u een keuze kon maken. Niet alle bereidingen zijn daarom van toepassing. Wij hebben per gang de bereidingen per gerecht uitgeschreven. Veel plezier met het klaarzetten van het Kerstmenu. Wij wensen u een fijne avond!
Antipasti
– Angus Roast beef met een gel van bosvruchten, mousse van buffelmozzarella, cress en crissini
Dit gerecht heeft geen extra bereiding nodig. U kunt het gerecht met een spatel op het bord plaatsen. Het is makkelijk om een 2 knipjes te maken in de zijkant van het bakje. Zo kunt u het gerecht eenvoudig op een bord plaatsen. Naar eigen smaak zout en peper toevoegen.
– Gerookte wilde gamba’s (gepeld) met een groene appeltartaar en rode biet, crème fraiche en groene appelgel
Dit gerecht heeft geen extra bereiding nodig. Naar eigen smaak zout en peper toevoegen.
– Wilde spinazie soufflé met een ricotta crème en gekonfijte cherry tomaten
Tussengerecht
– Gevulde cannelloni met rundvlees, fijne gemalen groente en Parmezaanse kaas
– Toscaanse soep met verschillende groente (zoals cavolo nero, pompoen, jonge biologische aardappelen
Hoofdgerecht
– Gestoofde hertenvlees (24 uur gemarineerd) met polenta en een bouquet van seizoensgroenten
– Wilde rode baars, op de huid gebakken met een puree van topinamboer & seizoensgroenten, geserveerd met een koude saus van olijfolie, citroensap en peterselie
– Verse tagliolini pasta met eekhoorntjesbrood en truffel crème
Dolce
– Chocolade rol cake met een mascarpone mousse gevulde, frambozen en gemalen pistachenoten
Antipasti
Angus Roast beef met een gel van bosvruchten, mousse van buffelmozzarella, cress, crissini
Of
Gerookte wilde gamba’s (gepeld) met een groene appeltartaar en rode biet, crème fraiche en groene appelgel
Of
Wilde spinazie soufflé met een ricotta crème en gekonfijte cherry tomaten
Tussengerecht
Gevulde cannelloni met rundvlees, fijne gemalen groente en Parmezaanse kaas
Of
Toscaanse soep met verschillende groente (zoals cavolo nero, pompoen, jonge biologische aardappelen
Hoofdgerecht
Gestoofde hertenvlees (24 uur gemarineerd) met polenta en een bouquet van seizoensgroenten
Of
Wilde rode baars, op de huid gebakken met een puree van topinamboer & seizoensgroenten, geserveerd met een koude saus van olijfolie, citroensap en peterselie
Of
Verse tagliolini pasta met eekhoorntjesbrood en truffel crème
Dolce
Chocolade rol cake met een mascarpone mousse gevulde, frambozen en gemalen pistachenoten
Ook dit jaar kunt u ons Kerstdiner voor thuis nu al bestellen.
Wij bieden een 4 gangen Kerstmenu. Hierboven kunt u ons menu bekijken. Bij dit menu kunt u kiezen uit 3 verschillende voorgerechten, 2 tussengerechten en 3 hoofdgerechten. Een deel van de gerechten is al door ons bereid, een deel van de gerechten moeten thuis nog opgewarmd worden. Bestel uw Kerstmenu hier online en u kunt het menu op 24 december tussen 15 en 19 uur bij ons afhalen. Ook is er dan een mogelijkheid om een bijpassende wijn bij het menu uit te zoeken.
4 gangen kerstmenu | 59,- p.p.
U kunt het Kerstmenu afhalen op 24/12 tussen 16 en 18 uur en op 1e en 2e Kerstdag tussen 11 en 13 uur.