Noordeinde 196, 2514 GS, DEN HAAG 070-310 7953

Kerstmenu & bereidingswijze

Bereidingswijze

Onderstaand vindt u de bereidingswijze van de gerechten van ons kerstmenu. Dit betreft alle gerechten waaruit u een keuze kon maken. Niet alle bereidingen zijn daarom van toepassing. Wij hebben per gang de bereidingen per gerecht uitgeschreven. Veel plezier met het klaarzetten van het Kerstmenu. Wij wensen u een fijne avond!

Antipasti

– Angus Roast beef met een gel van bosvruchten, mousse van buffelmozzarella, cress en crissini
Dit gerecht heeft geen extra bereiding nodig. U kunt het gerecht met een spatel op het bord plaatsen. Het is makkelijk om een 2 knipjes te maken in de zijkant van het bakje. Zo kunt u het gerecht eenvoudig op een bord plaatsen. Naar eigen smaak zout en peper toevoegen.

– Gerookte wilde gamba’s (gepeld) met een groene appeltartaar en rode biet, crème fraiche en groene appelgel
Dit gerecht heeft geen extra bereiding nodig. Naar eigen smaak zout en peper toevoegen.
– Wilde spinazie soufflé met een ricotta crème en gekonfijte cherry tomaten

  • Verwarm de oven op 180 graden en plaats de soufflé voor ongeveer 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • De saus wordt koud geserveerd. Drapeer de saus op een bord en plaats de soufflé er bovenop.

Tussengerecht

– Gevulde cannelloni met rundvlees, fijne gemalen groente en Parmezaanse kaas

  • Verwarm de oven op 180 graden en plaats de cannelloni voor ongeveer 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Is het gerecht nog niet warm, dan kunt u deze tijd verlengen.

– Toscaanse soep met verschillende groente (zoals cavolo nero, pompoen, jonge biologische aardappelen

  • Verwarm de soep in een pan op middel vuur tot de gewenste temperatuur bereikt is.. Ook is het mogelijk om de soep in de magnetron op te warmen.

Hoofdgerecht

– Gestoofde hertenvlees (24 uur gemarineerd) met polenta en een bouquet van seizoensgroenten

  • Verwarm de oven op 180 graden en plaats het stoofgerecht voor ongeveer 5-7 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Is het gerecht nog niet warm, dan kunt u deze tijd verlengen.

– Wilde rode baars, op de huid gebakken met een puree van topinamboer & seizoensgroenten, geserveerd met een koude saus van olijfolie, citroensap en peterselie

  • Verwarm de oven op 180 graden en plaats de rode baars filet voor ongeveer 7 minuten in het midden van de oven. U kunt deze tijd ook verlengen.
  • De saus wordt op kamertemperatuur bij dit gerecht geserveerd.
  • Dit mag eventueel tegelijk in de oven met het stoofgerecht.

– Verse tagliolini pasta met eekhoorntjesbrood en truffel crème

  • Verwarm het water tot op het kookpunt en kook de tagliolino voor 6 minuten.
  • Verwarm de saus op een lager vuur. Voeg de pasta aan de saus toe en roer het voor 1 minuut. Maak het geheel af met de bijgevoegde ingrediënten.

Dolce

– Chocolade rol cake met een mascarpone mousse gevulde, frambozen en gemalen pistachenoten

  • Dit gerecht heeft geen extra bereiding nodig. 

Kerstmenu

Antipasti

Angus Roast beef met een gel van bosvruchten, mousse van buffelmozzarella, cress, crissini
Of
Gerookte wilde gamba’s (gepeld) met een groene appeltartaar en rode biet, crème fraiche en groene appelgel
Of
Wilde spinazie soufflé met een ricotta crème en gekonfijte cherry tomaten

Tussengerecht

Gevulde cannelloni met rundvlees, fijne gemalen groente en Parmezaanse kaas
Of
Toscaanse soep met verschillende groente (zoals cavolo nero, pompoen, jonge biologische aardappelen

Hoofdgerecht

Gestoofde hertenvlees (24 uur gemarineerd) met polenta en een bouquet van seizoensgroenten
Of
Wilde rode baars, op de huid gebakken met een puree van topinamboer & seizoensgroenten, geserveerd met een koude saus van olijfolie, citroensap en peterselie
Of
Verse tagliolini pasta met eekhoorntjesbrood en truffel crème

Dolce
Chocolade rol cake met een mascarpone mousse gevulde, frambozen en gemalen pistachenoten

Kerstmenu voor thuis (uitverkocht)

Ook dit jaar kunt u ons Kerstdiner voor thuis nu al bestellen. 
Wij bieden een 4 gangen Kerstmenu. Hierboven kunt u ons menu bekijken. Bij dit menu kunt u kiezen uit 3 verschillende voorgerechten, 2 tussengerechten en 3 hoofdgerechten. Een deel van de gerechten is al door ons bereid, een deel van de gerechten moeten thuis nog opgewarmd worden. Bestel uw Kerstmenu hier online en u kunt het menu op 24 december tussen 15 en 19 uur bij ons afhalen. Ook is er dan een mogelijkheid om een bijpassende wijn bij het menu uit te zoeken.

4 gangen kerstmenu | 59,- p.p.


U kunt het Kerstmenu afhalen op 24/12 tussen 16 en 18 uur en op 1e en 2e Kerstdag tussen 11 en 13 uur.