Menukaart

Menukaart LaPassione

Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.

Voorgerechten

  • CARPACCIO DI MANZO (ROAST-BEEF) 21

    Rosbief carpaccio | honing-mosterd | zoetzure saus | bosbessen | kwarteleitjes

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 36

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • capesante 25

    Gebakken Coquilles | aardperencrème | geroosterde hazelnoten

  • ZUPPA DI PISELLI 14

    Romige doperwtjes soep met knolselderij | gekonfijte tomaatjes | krokant brood

  • BURRATA 19

    Burrata met gemarineerde pompoen | olijvencrumble | olie met basilicum

  • SOUFFLÉ DI FUNGHI 15

    Soufflé van wilde paddenstoelen | taleggiocrème

  • FORMAGGI 17

    Kaasplateau van Italiaanse kazen

Pasta

  • RAVIOLI DI MANZO 18 / 26

    Ravioli gevuld met gestoofd rundvlees | saus van vleesjus | rode wijn | castagne

  • SPAGHETTI AL RAGÙ DI MARE 28

    Spaghetti met zeevruchtenragù, saffraan en citroen zest

  • RISOTTO ZUCCA E CASTAGNE 17 / 27

    Risotto met pompoen, krokante kastanjes en 12 jaar gerijpte balsamico

  • MEZZI RIGATONI AL RAGÙ DI CINGHIALE 17 / 25

    Mezzi rigatoni met wildzwijnragù

  • TAGLIATELLE AL TARTUFO FRESCO 19 / 27

    Crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan

Secondi Piatti

  • FILETTO DI MANZO AL BAROLO 35

    Ossenhaas met Barolosaus | gedroogde pruimen | knolselderij | aardappelgratin

  • FARAONA RIPIENA 31

    Gevulde parelhoen met snijbiet | witte wijnsaus | druiven | met bijgerecht van de chef

  • BISTECCA FIORENTINA (ALLEEN OP RESERVERING/ BY RESERVATION ONLY) 86

    Bistecca Fiorentina vleesgerecht voor 2 personen

  • BACCALÀ AL FORNO 32

    Gebakken kabeljauw met een kruidenkorst | groenten van de chef

  • PESCE DEL GIORNO 32

    Verrassing van de chef | Dagelijks wisselende saus en garnituur

Dolce

  • SOUFFLÉ DI CASTAGNE 11

    Soufflé met castagnes | walnoten ijs | caramel

  • Tiramisu LA PASSIONE 10

    Tiramisu La Passione

  • SEMIFREDDO 11

    Hazelnoot en koffie semifreddo | warme chocoladesaus

  • TORTINO DI CIOCCOLATO BIANCO 11

    Lauwwarme witte chocoladesoufflé met vanille ijs | passievrucht

  • SGROPPINO 9
  • FORMAGGI 17

    Kaasplateau van Italiaanse kazen