Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!
Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.
Rosbief carpaccio | honing-mosterd | zoetzure saus | bosbessen | kwarteleitjes
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta
Gebakken Coquilles | aardperencrème | geroosterde hazelnoten
Romige doperwtjes soep met knolselderij | gekonfijte tomaatjes | krokant brood
Burrata met gemarineerde pompoen | olijvencrumble | olie met basilicum
Soufflé van wilde paddenstoelen | taleggiocrème
Kaasplateau van Italiaanse kazen
Ravioli gevuld met gestoofd rundvlees | saus van vleesjus | rode wijn | castagne
Spaghetti met zeevruchtenragù, saffraan en citroen zest
Risotto met pompoen, krokante kastanjes en 12 jaar gerijpte balsamico
Mezzi rigatoni met wildzwijnragù
Crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Ossenhaas met Barolosaus | gedroogde pruimen | knolselderij | aardappelgratin
Gevulde parelhoen met snijbiet | witte wijnsaus | druiven | met bijgerecht van de chef
Bistecca Fiorentina vleesgerecht voor 2 personen
Gebakken kabeljauw met een kruidenkorst | groenten van de chef
Verrassing van de chef | Dagelijks wisselende saus en garnituur
Soufflé met castagnes | walnoten ijs | caramel
Tiramisu La Passione
Hazelnoot en koffie semifreddo | warme chocoladesaus
Lauwwarme witte chocoladesoufflé met vanille ijs | passievrucht
Kaasplateau van Italiaanse kazen