Menukaart

Menukaart La Passione

Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.

Voorgerechten

  • CARPACCIO DI MANZO (ROAST-BEEF) 21

    Rosbief carpaccio | salsa verde | kwarteleitjes | geroosterde pijnboompitten | verse truffel

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 36

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • Insalatina di gamberi 21

    Lauwwarme gamba’s | mango | komkommer | frisse munt-citronette | sesam | chili.

  • INSALATA VERDE 19

    Frambozen | gemarineerde perzik | citroendressing | gegrilde courgette | zachte geitenkaas

  • BURRATA 19

    Pugliese burrata | caponata van aubergine en zoetzure seizoensgroenten

  • SOUFFLÉ DI PATATE E PISELLI CON SPUMA DI GRANA PADANO 14

    Aardappel | doperwten | mousse van Grana Padano

  • Antipasto della settimana 19

    Wisselend voorgerecht van de week | Vraag naar het voorgerecht van vandaag

Pasta

  • RAVIOLI VAN DE CHEF 17 / 25

    Vraag naar de ravioli van vandaag

  • SPAGHETTI AL NERO DI SEPPIA 28

    Spaghetti met inktvis | schaaldierenbisque | garnalen | gefrituurde courgette

  • PAPPARDELLE AL RAGÙ bianco di vitello e limone 17 / 24

    Brede lintpasta met een lichte ragù van kalfsvlees gestoofd met rozemarijn | citroenzeste | room

  • FREGOLA PASTA VONGOLE COZZE E GAMBERI 28

    Venusschelpen | mosselen | gamba’s | saffraanfumet | venkelcrème | gremolata van citroen & peterselie

  • TAGLIATELLE AL TARTUFO FRESCO 18 / 26

    crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan

Secondi Piatti

  • BAVETTE DI MANZO ANGUS BIO 33

    Gegrilde bavette | saus van Barbera en verse zomerse truffel | crème van geroosterde aardappel en rozemarijn

  • TAGLIATA di vitello cotto a bassa temperatura 31

    Geroosterd kalfsvlees | fluweelzachte saus van hazelnoten, sjalot en een scheutje Marsala-wijn

  • BISTECCA FIORENTINA 79

    Bistecca Fiorentina vleesgerecht voor 2 personen

  • Orata al sale 33

    Hele dorade gegaard in een zeezoutkorst | citrusolie | seizoensgroenten

  • PESCE DEL GIORNO 31

    Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht

Desserts & kaas​

  • PANNA COTTA 10

    Chocoladecrumble | watermeloengel

  • Tiramisu LA PASSIONE 10

    La Passione Style

  • SEMIFREDDO 11

    Semifreddo (halfbevroren) met creme van pistache | rood fruit

  • TORTINO DI CIOCCOLATO BIANCO 11

    Met vanille ijs | passievrucht

  • SGROPPINO 9
  • FORMAGGI 16