Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!
Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.
Rosbief carpaccio | salsa verde | kwarteleitjes | geroosterde pijnboompitten | verse truffel
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta
Lauwwarme gamba’s | mango | komkommer | frisse munt-citronette | sesam | chili.
Frambozen | gemarineerde perzik | citroendressing | gegrilde courgette | zachte geitenkaas
Pugliese burrata | caponata van aubergine en zoetzure seizoensgroenten
Aardappel | doperwten | mousse van Grana Padano
Wisselend voorgerecht van de week | Vraag naar het voorgerecht van vandaag
Vraag naar de ravioli van vandaag
Spaghetti met inktvis | schaaldierenbisque | garnalen | gefrituurde courgette
Brede lintpasta met een lichte ragù van kalfsvlees gestoofd met rozemarijn | citroenzeste | room
Venusschelpen | mosselen | gamba’s | saffraanfumet | venkelcrème | gremolata van citroen & peterselie
crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Gegrilde bavette | saus van Barbera en verse zomerse truffel | crème van geroosterde aardappel en rozemarijn
Geroosterd kalfsvlees | fluweelzachte saus van hazelnoten, sjalot en een scheutje Marsala-wijn
Bistecca Fiorentina vleesgerecht voor 2 personen
Hele dorade gegaard in een zeezoutkorst | citrusolie | seizoensgroenten
Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht
Chocoladecrumble | watermeloengel
La Passione Style
Semifreddo (halfbevroren) met creme van pistache | rood fruit
Met vanille ijs | passievrucht