Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!
Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu.
Met gepocheerd ei | mosterdzaadjes | appel | buffel mozzarella mousse
Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta
Gemarineerd | rode biet | groene appel | gel van bloedsinaasappel | crostini van sepia
Radicchio sla | puntarelle | radijs | tuinbonen | brood | citronette dressing
Met zoetzure bosbessen | crumble van olijven
Provolone | bodem van spinazie
Vraag naar de ravioli van vandaag
Schuim van bisque | bottarga
Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept
Gerookte eendenfilet | limoen
crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Colonnata | Barberasaus | seizoensgroenten | met verse truffel
Marsalasaus met munt en basilicum | seizoensgroenten | puree van aardpeer
Chef specials
In een aardappelkorst / Franciacorta en bieslooksaus / seizoensgroenten
Dagelijks wisselend vis hoofdgerecht
Van groenten in eigen jus
Custard | vanille | vers fruit
La Passione Style
Met custard en citroen | geflambeerde meringue
Met vanille ijs | passievrucht