LaPassioneWineclub

Alleen voor wijnliefhebbers!
 

Welkom bij de wineclub van restaurant La Passione,

Allereerst leuk dat je ons volgt! Op Facebook hebben wij een prive groep aangemaakt wat bedoeld is om onze gezamelijke interesse in wijnen met elkaar kunnen delen. Deze groep is bedoeld voor onze gasten/wijnliefhebbers. Hierin worden 1-2 keer per week mooie, unieke wijnen gedeeld met een mooi verhaal.

Tevens gaan wij voor jullie op zoek naar mooie wijnen, perfecte wijn-spijscombinaties en scherpe aanbiedingen. Uiteraard ook zelf jullie verhalen en wijnervaringen delen!

Wat bieden wij aan?

Elke 2 weken stellen wij een mooie wijnbox samen in 3 variaties. In de box zitten uiteenlopende wijnen met verschillende samenstellingen. Wij selecteren de wijnen op kwaliteit, mooie gebieden en druivensoort voor echte wijnliefhebbers. Op deze manier maakt u kennis met verschillende wijnen en druivensoorten en maakt u misschien wel kennis met uw nieuwe lievelingswijn.

We hebben iedere twee weken 3 verschillende boxen:

  • Box 1: Duo La Passione | 25,-

Een wijnbox bestaande uit 2 flessen door ons geselecteerd. 1 witte wijn en 1 rode wijn.

  • Box 2: Italian dinner box | 55,-

Dé wijnbox voor een Italiaans diner met vrienden. Deze wijnbox bevat 3 flessen, waaronder een exclusieve bubbel, een mooie witte wijn en krachtige rode wijn.

  • Box 3: Italian wine lover | 90,-

Onze knaller! Deze box bevat 3 flessen met een schitterende witte, elegante rode en een rood power house.

Per box verschilt het niveau van de wijn. Er wordt van elke wijn een uitleg en wijn-spijs combinaties bijgevoegd. Heeft u iets lekkers geproefd? Dan is het mogelijk om de wijn bij te bestellen.

Hoe te bestellen?

U kunt in het formulier op deze pagina uw box bestellen. Bestel wekelijks voor donderdag 20.00 uur. De bestelling zal direct in werking worden gezet. Er zijn 3 mogelijkheden om de box in ontvangst te nemen. 1. U kunt de box afhalen op vrijdag bij ons in het restaurant tussen 17.00 uur en 19.00 uur, 2. Wij bezorgen de box op vrijdag binnen een straal van 5 kilometer om ons restaurant (3,50 bezorgkosten), 3. Wij bezorgen de box in heel Nederland via PostNL (8,45 bezorgkosten).

De afrekening wordt voldaan via Tikkie.

Iedere 2 weken een nieuwe box ontvangen?

Ontvang 2 exclusieve La Passione wijnglazen
Leuk! Wij sturen graag elke 2 weken een box naar keuze naar u op. U ontvangt van ons 2 exclusieve La Passione wijnglazen wanneer u de boxen voor meerdere periodes achtereenvolgend wilt ontvangen. Dit is na 2 bestellingen of meer altijd opzegbaar.

Bestelformulier