OverLa Passione

Evenvoorstellen

Benvenuti al Ristorante La Passione
Onze chefs koken met producten uit hun geboortestreek. Zij kennen de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten maken. Deze producten importeren wij deels zelf. Verder werken wij met seizoensproducten en zorgen wij ervoor dat ze altijd zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk biologisch te koken en ervoor te zorgen dat de dierlijke producten afkomstig zijn van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. Dat ziet u terug in onze menukaart!
Chefs La Passione Den haag

Onzegerechten

Ontdek de moderne Italiaanse keuken in Den Haag. La Passione!
De pasta’s maken we zelf en we zijn trots op het resultaat. Daarom is het bij ons een aparte gang zodat de smaak van de pasta volledig tot zijn recht komt en niet wordt overheerst door de smaken van het hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht krijgt u daarom van ons en groente- en aardappel garnituur. Bekijk een impressie van onze gerechten!

 
  • La Passione is al jaren het favoriete adres als mijn vriend en ik eens lekker uitgebreid willen dineren. De sfeer is fijn, het personeel is geweldig en het eten heerlijk. Neem vooral ook het bijpassend wijnarrangement!
    Kathy | Visit on 15 February - 19:00
  • Met de kinderen 28-4 weer fantastisch gegeten bij La Passione. Alle keren hiervoor waren ook top. Twee keer verrassingsmenu en de anderen à la carte. Het tempo is precies goed waardoor alles soepel verloopt. Wij komen terug!
    Bert | Visit on 28 April - 18:00
  • Heerlijk gegeten. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt door de keuken heel goed op gereageerd. Fijne sfeer en super attent.
    Aafke | Visit on 14 May - 17:15